Tallimme

Myllykalliontien Ratsutila on vuonna 2011 valmistunut viihtyisä talli Arkkukarissa. Tallissamme on 12 karsinapaikkaa, joista kolme sijaitsee pienemmässä tallissa ja yhdeksän isommassa tallissa.


Tallistamme löytyy pesukarsina, varustehuone, kuivaushuone, rehuhuone, siisti wc sekä viihtyisä tallitupa.

Ratsastukseen meiltä löytyy valaistu hyväpohjainen kenttä

(koko n. 40 m × 25 m), estekalusto sekä mukavat maastot.

Hevosillamme on käytössä hyväpohjaiset talvitarhat ja kesäisin vihreä laidun.

toimintatapamme

Emme toimi kuten perinteinen ratsastuskoulu vaan toimintamme perustuu hyvin pitkälle yhteistyöhön tallipaikan vuokranneiden ihmisten ja heidän hevostensa kanssa.

Osa hevosten omistajista tarjoavat hyvin hoidettuja hevosiaan valvotusti ratsastustunneille vuokralle. Pientä korvausta vastaan vakioasiakkaat voivat siis vuokrata yksityisiä hevosia käyttöönsä.

Meillä ratsastuksen ohjaus tapahtuu aina asiakaslähtöisesti, yksilötuntina tai pienryhmässä. Toimimme hyvin joustavasti asiakkaan henkilökohtaisten tarpeiden ja toiveiden mukaan. Meille on tervetulleita kaikentasoiset ratsastajat. 

 

palvelumme

Palveluihimme kuuluu hevosten täyshoito sekä ratsastuksen ohjaaminen. Tarjoamme mahdollisuutta myös erilaisiin ryhmäkäynteihin, jossa pääsette tutustumaan hevosiin viihtyisässä maalaisympäristössä. 

Otamme ilomielin talliimme myös työssäoppimaan hevosalan oppilaita sekä hevosalasta kiinnostuneita. 

Ratsastuksen ohjaus on meillä aina asiakaslähtöistä. Toimimme hyvin joustavasti asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Meillä pääset harrastamaan ja oppimaan. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy erilaisista vaihtoehdoista!

 

Ratsastustunnin hinta on 35€/h (sis. alv 10%)

Vakiotuntilaisilla on mahdollisuus ostaa kymmenen kerran ratsastuskortti hintaan 300€ (sis. alv 10%)

Ratsastuskorttia ei lunasteta takaisin, eikä sitä voi siirtää

toiselle henkilölle.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Ajankohtaisimmat tiedot saat ottamalla yhteyttä.

 

uusi ratsastaja?

Meillä aloitetaan ratsastusharrastus lasten ja junioreiden kanssa aina yksilötuntina. Opettelemme hevosen huolellisen hoitamisen ja varustamisen. Samalla tutustumme hevoseen ja opimme tuntemaan hevosen käyttäytymistä jo ennen ratsaille nousua.  Taitojen kasvaessa ratsastaja voi tulla tallille ennen tunnin alkua itse hoitamaan ja varustamaan hevosensa.

Kun ratsastuksen perusteet on rauhassa opeteltu yksilötunneilla, ratsukot siirtyvät pienryhmätunneille. Pidämme tärkeänä sitä, että ryhmäkoot pysyvät tarpeeksi pieninä, että opetuksen taso pysyy laadukkaana ja yksilöllisenä. 

Tallilta saa tarvittaessa lainaan kypärän ja raipan. Ratsastaessa kenkien pitää olla kannalliset ja hiukset kiinni. Ratsastajan tulee olla pukeutunut aina sään mukaan.

 
 

vakuutus

Olemme Suomen ratsastajainliiton hyväksymä talli, joten sinun on mahdollista hankkia ratsastusvakuutus liittymällä ratsastusseuran jäseneksi. Emme ole vakuuttaneet asiakkaitamme, joten mikäli ratsastat säännöllisesti (n. kerran viikossa) sinulla tulisi olla oma vakuutus.

Liittymällä seuran jäseneksi mahdollistat myös kilpailemisen

ja ratsastusmerkkien suorittamisen.  Lisätietoa saat Suomen

Ratsastajaliitto Ry:ltä tai omalta ratsastusseuraltamme Myllyn Ratsukot Ry:ltä.

srj.png